martes, 9 de mayo de 2017

Alerta alimentaria






Alerta Alimentaria
alerta frutos secos no declaradosGluten i soja no declarats en llaminadures
Gluten i soja no declarats en llaminadura envasada erròniament procedent dels Països Baixos.
L'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició ha tingut coneixement en data de 05 de maig de 2017, mitjançant el RASFF (Sistema d'Alerta Ràpid per a Aliments i Pinsos de la UE) d'una notificació d'alerta traslladada per les autoritats sanitàries de països Baixos relativa a la presència de gluten i soja no declarats a l'etiqueta d'una llaminadura.

 
El producte afectat és la llaminadura Tum Tum de la marca SMIKKELBEER, amb lot 6212 A01 i data de consum preferent 2018.06.30. El producte afectat ha estat fabricat als Països Baixos.

golosina


Gluten y soja no declarados en golosinas

Gluten y soja no declarados en golosina envasada erróneamente procedente de los Países Bajos.
La Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición ha tenido conocimiento en fecha de 05 de mayo de 2017, a través del RASFF (Sistema de Alerta Rápido para Alimentos y Piensos de la UE) de una notificación de alerta trasladada por las Autoridades Sanitarias de Países Bajos relativa a la presencia de gluten y soja no declarados en la etiqueta de una golosina.

El producto afectado es la golosina Tum Tum de la marca SMIKKELBEER, con lote 6212 A01 y fecha de consumo preferente 30/06/2018. El producto afectado ha sido fabricado en Países Bajos.

Immunitas Vera Twitter Immunitas Vera Facebook Immunitas Vera

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ENTRADA QUE HAY QUE LEER, MIRAR.......

HK & Les Saltimbanks - "On lâche rien"